Søk
Close this search box.

Skoleklasser kan få Kodekraft utenfor klasserommet

Kodekraft suksessen ruller videre med over 50.000 elever som har fått tilbudet fra sitt vitensenter.

For å sikre videre suksess åpnes det fra og med dette skoleåret for at skoler kan få Kodekraft når de besøker et vitensenter eller når et vitensenter besøker dem. 

– Det er gledelig at Kodekraft som ble laget som et pandemitilbud holder seg så godt. Her har vi virkelig truffet med et supert tilbud for skolen, sier Geir Endregard, prosjektansvarlig for Kodekraft ved INSPIRIA science center.

Kodekraft ble i utgangspunktet laget for å kunne være en digital leveranse for skolene i en vanskelig pandemiperiode med mye hjemmeskole. Dermed kunne alt leveres digitalt, og skolene har brukt dette ved at formidler er til stede i klasserommet. Flere lærere har etterspurt om det er mulig med fysisk leveranse.

Det er Equinor sitt talentutviklingsprogram Morgendagens Helter som finansierer tilbudet, og nå har det åpnet for at vitensentrene også kan levere dette på sentrene og/eller på skolene fysisk.

 Dermed blir alt mer fleksibelt og både sentrene og skolene kan finne gode måter å få dette levert på hos seg.

– Det er tydeligvis fortsatt stort behov for slikt tilbud til ungdomsskolene og da er det flott at Equinor er velvillige til at vi kan tilpasse leveransen så vi når enda flere. Her har vi virkelig truffet med et supert tilbud for skolen. Tilbakemeldingene er like gode som før og vi får bare stå på landet rundt fremover, sier Endregard.