Søk
Close this search box.

Kodekraft kan leveres flere ganger til samme klasse

Kodekraft har nå blitt levert i fire år landet rundt med veldig gode tilbakemeldinger fra skolene. Nå er ønsket om en videreføring og utvidelse av undervisningsopplegget meldt seg.

Mange lærere som har hatt Kodekraft for sine elever i 9.trinn ønsker ny leveranse for samme elever i 10.trinn.

Noen lærere ønsker også en leveranse om høsten og en ny om våren på samme trinn. Alt for å øke læringsutbyttet og utnytte alt som er laget i Kodekraft.

– I takt med at Kodekraft vokser får vi stadig flere henvendelser fra lærere og våre egne formidlere om vi kan levere en tilleggsleveranse. Derfor er det veldig hyggelig at vi nå med støtten fra Equinor får videreført opplegget, sier Geir Endregard, prosjektansvarlig for Kodekraft ved INSPIRIA science center.

Dette betyr at lærere kan bestille en påfyllingsleveranse, enten digitalt eller fysisk som ved vanlig leveranse, for å gi dypere læringspåfyll til elever som allerede har hatt Kodekraft.

Da brukes de mange tilleggsoppgavene som ligger åpne, men som mange ønsker at en formidler fra et vitensenter styrer gjennomgangen av.

– Vi ser at mange lærere fortsatt synes det er litt krevende å undervise i programmering og ønsker mer hjelp fra oss. Da er det topp at vi kan bistå de som ønsker det på denne måten, sier Endregard.

Lærere kan fortsatt bruke alt på nettsidene til Kodekraft og gjennomføre undervisning selv. Dette tilbudet vil kanskje hjelpe flere til å bruke Kodekraft i sin undervisning fremover.